Tipurile De Anunțuri

cosmibor.com oferă 5 tipuri diferite de anunțuri pe care le puteți alege în timpul postării sau repostării anunțurilor. Nu este posibil să comutați între diferite tipuri de anunțuri în timp ce este publicat. Tipurile disponibile sunt:

  1. Vinde
  2. Licitatie
  3. Cumparare
  4. Schimb
  5. Cadou

Cum Funcționează Licitațiile?

Pentru a participa mai întâi la o anumită licitație, trebuie să vă înregistrați un cont. Odată ce ai un cont, vizitează orice licitație și în bara laterală vei observa caseta de licitare. Introducerea mai jos pentru suma licitată vei vedea care este valoarea minimă pe care trebuie să o plasați. Odată ce licitația a fost terminată și dacă ați câștigat-o, veți primi e-mail de confirmare. Lista tuturor licitatiilor in care sunteti sau in care ati participat este afisata in profilul dumneavoastra in licitatii.

Cum Să Promovezi Anunțul Trimis?

Pentru a vă promova mai întâi anunțurile, trebuie să navigați la anunțurile trimise și din meniul de acțiune selectați ultima opțiune. Se va deschide modul cu lista cu toate promoțiile disponibile pe piață, precum și cu promoțiile dvs. active pentru anunțul respectiv. Lista de promoții disponibile sunt:

1.Ridica in clasament (aceasta va actualiza data creării în timp ce timpul de expirare rămâne și poate fi utilizat o singură dată pentru fiecare anunț)

2. Evidențiați anunțul (aceasta va face ca anunțul dvs. să iasă în evidență de ceilalți în listare)

3. Topul anunțului (adăugați-l în primele douăzeci de poziții ale listei, precum și în poziția de listă regualr)

4.Anunț urgent (afișați ribon urgent în cutia de anunțuri)

5.Anunț acasă pe hartă (afișați anunțul dvs. pe pagina de destinație) Cu excepția promoției urca in clasament, toate acestea pot avea mai multe pachete disponibile. După ce ați selectat tipul și perioada de promovare, puteți trece la ecranul de plată. Odată ce plata este efectuata, promovarea dvs. va fi activă.

Promovarea începe din momentul în care plata este confirmata și nu din momentul în care se solicită promovarea.

De Ce Există Locații In Cădere Si Pe Hartă?

Din meniul derulant selectați locația generală a anunțului dvs. în timp ce îl selectați pe hartă pe care o stabiliți mai precis. De asemenea, dacă căutarea locației pe piață este setată la localizare geografică, persoanele care caută după locație vor găsi mai ușor anunțul dvs. Locația căutarea pieței poate fi setată și ca listă de valori predefinite, caz în care se utilizează valoarea din meniul derulant.

Ce Pachete De Prezentare Oferiti?

În funcție de setările pieței, puteți avea:

  • Pachete (în timpul pachetelor pentru expedierea anunțurilor este nelimitat în timp ce numărul de anunțuri este final)
  • Abonamente (aici timpul de trimitere este limitat în timp ce numărul de anunțuri nu este)
  • Numărul de pachete și abonamente diferite este nelimitat și depinde de setările preferate ale administratorului

Cum Pot Contacta Vânzătorul?

Pentru a prelua numărul de telefon al vânzătorului, mergeți la pagina de profil a acestuia sau la oricare dintre anunțurile sale și veți observa blocarea numărului de telefon.

Dacă doriți să începeți conversația prin mesagerie cu vânzătorul, creați un cont.

După ce vă creați contul, navigați la oricare dintre anunțurile sale și veți observa un buton pentru trimiterea mesajului. Lista mesajelor dvs. este disponibilă în profilul dvs. Acolo aveți un sistem de mesagerie AJAX în care veți putea continua conversațiile.

Cum Funcționează Sistemul De Examinare?

Există două tipuri de recenzii – cumpărător și vânzător. Primul pas este înregistrarea pe piața noastră. Apoi trebuie să trimiteți un mesaj unui vânzător.

Odată ce vânzătorul răspunde la mesajul dvs., veți putea revizui vânzătorul și, în același timp, vânzătorul vă va putea examina. Când utilizatorii vizitează profilul dvs., vor putea să vadă recenzia dvs. globală, lista completă a recenziilor dvs. și să le filtreze după tip.

Odată ce ați postat recenzia, nu se poate modifica. De asemenea, vânzătorul și aveți opțiunea de a răspunde la revizuire.

Ce Sunt Anunțurile Recomandate?

Dacă ați găsit un anunț pe care doriți să îl vizitați mai târziu sau îl puteți contacta mai târziu pe vânzător etc., îl puteți marca ca Favorite și acesta va fi salvat în lista anunțurilor dvs. preferate pe care le puteți accesa din tabloul de bord al profilului.

Cum Să Raportezi Un Anunț?

Dacă considerați că anunțul încalcă anumite reguli, îl puteți raporta direct din pagina de anunțuri, făcând clic pe butonul Raportați și scriind un motiv detaliat. Anunțul va rămâne activ până când acesta va verifica.