imagine
Preţ : RON36,00 Cosmibor
26-01-18 0 Vizualizari


Specificatii tehnice
Brand: Kober
Compozitie material: emulsie apoasa acrilo-stirenica, material de umplutura si aditivi speciali
Domeniu de aplicare: Casnic / Industrial
Capacitate (l): 4
Tip suprafata: suprafete tencuite, gleturi, zidarii, beton, rigips, vopsitorii vechi, BCA sau alte materiale de constructii
Ecologic: Da
Rezistenta la uv: Da
Timp dupa care se poate acoperi (h): 1
Mod de ambalare: galeata plastic
Aspect: mat
Consum specific (mp/l/strat): 25
Culoare: alb
Diluabil in procent de/cu: 1 : 5 cu apa rece
Destinatie: interior
Mod de aplicare: pensulare, roluire
Temperatura de lucru (grade C): 10-30
Timp de uscare (h): 1
Avantaje client: umple porii si uniformizeaza suprafata
Pret valabil la data de 26.01.2018
Produsul Kober G8101 este o amorsa de zidarie pe baza de emulsie apoasa acrilo-stirenica, material de umplutura si aditivi speciali, caracterizata de aderenta buna la sistemul de vopsire, prin umplerea porilor si uniformizarea suprafetei. Aceasta amorsa determina reducerea consumului specific al stratului final al sistemului de vopsire, are caracter nepoluant, se usuca rapid la temperatura mediului ambiant si se aplica usor.

Amorsa G8101 se utilizeaza pentru grunduirea tuturor tipurilor de suprafete de zidarie, atat la interior, cat si la exterior, inaintea aplicarii ca strat final a produselor in dispersie apoasa fabricate de Kober.

Aplicarea produsului se realizeaza prin pensulare sau roluire, pe suprafete pregatite corespunzator. Se aplica minimum un strat de amorsa de zidarie G8101 dupa ce, in prealabil, s-a diluat in raport 1 : 5 cu apa rece (15-25°C) si curata, in functie de porozitatea suprafetei si conditiile de exploatare (interior sau exterior). Ulterior, dupa minimum o ora, se aplica straturile finale de produse in dispersie apoasa marca Kober.

Grundul pe baza de apa este utilizat ca prim strat inaintea aplicarii produselor in dispersie apoasa, pe suprafete tencuite, gleturi, zidarii, beton, rigips, vopsitorii vechi, BCA sau alte materiale de constructii.

Amorsa pentru zidarie Kober G8101 este ambalata in galeata din material plastic cu capacitatea de 4 litri.

Telefon: 0746245743

Anunţuri asemănătoare

Caută

Distribuie